19. november 2012

Frikadeller & Barra Grande!

*langt indlæg (husk i kan klikke på billederne for at få fuldstørrelse)

Så Bedstemor og Bedstefar... Så fik jeg endelig taget mig sammen til at lave nogle lækre frikadeller og kartofler. Det blev dog ikke til nogen sovs, da de ingen kulør havde og klokken begyndte at blive mange! Især frikadellerne og gulerodssalaten var et kæmpe hit. Men de syntes dog det var lidt sjovt at vi kun spiste kartofler og ingen ris ved siden af. Men de elskede det, og det er det vigtigste! (Det siger også lidt om hvor god en kok jeg er, hehe).

Udover at lave frikadeller og slappe af, har jeg også været på en lille ferie i Barra Grande med min familie og min amerikanske veninde Liz, som jeg havde inviteret med. Turen startede onsdag nat omkring klokken 4, og turen i bil var ca. 5 timer hvor min værtsfamilie havde medbragt et USB fyldt med dansk musik, bedre kunne det vidst ikke blive! Efter køreturen skulle vi sejle i båd til Barra Grande som ca. tog 20 minutter. Vi ankom torsdag kl. 12.00 og fik slæbt vores bagage over til det lille strandhotel vi skulle sove på (eller nogle små drenge gjorte det for os o.O?) Efter den lange tur, hoppede vi direkte i poolen, fik en bid mad og derefter gik Liz og jeg op for at tage en lur på en times tid. Det endte dog ud i at vi sov helt indtil kl. 19.00, altså hele 4 timer! Vi kom tøjet, og gik med alle de andre op til centrum af Barra Grande, hvor der er nogle restauranter, musik og små boder. Her mødte jeg Laura som også er fra Danmark og en anden outbound, meget sjovt! :-)
Fredag, næste dag stod på ren afslapning på den mest perfekte strand! Der blev snorklet, taget sol, spillet fodbold og hygget helt igennem! Omkring klokken 15.00 gik vi hen til lille restaurant som lå på selve stranden, hvor vi bestilte en KÆMPE fisk med en masse lækre salater, ris og grønsager. Da solen begyndte at gå ned, gik vi hen til en bro hvor Gustavo og jeg fik hoppet en hel del gange, og derefter vendte vi snuden hjem mod hotellet, så vi kunne få skyllet vores solbrændte hud og komme i noget tøj, og endnu engang indtil centrum for at spise det bedste i hele verden, nemlig acaí som er bær fra amazona junglen som bliver lavet om til en slags is smoothie ting med honning fra amazonas og forskellige nødder... Lørdag morgen skulle vi på en sejltur rundt til 3 forskellige ø'er som ligger omkring Barra Grande. Den første Ø bestod mest af klipper og palmer. Der blev taget en masse billeder og efter en times tid, sejlede vi videre til den næste Ø, hvor vi blev i ca. 3 timer. Her blev badet, og spist Acarajé som er hvide bønner friturestegt som er utroliiiiig kendt her i Bahia. Den sidste Ø blev vi desværre kun i 20 min. Det var ellers ret så sjovt, da der allerede var ca 4 meter dybt, bare 3 meter væk fra fra strandkanten. Vi sejlede hjem, og var hjemme omkring klokken 17.00 hvor der blev serveret det utrolig sene middag, men igen super lækkert med en masse rejer, ris, salat, fisk og grønsager. Bliver aldrig træt af det. Lørdag aften med Liz og Gustavo endte ud i at blive ret vild og super sjov... Søndag morgen kl. 9 kørte vi hjem af, og var ca. hjemme kl. 18.30.
Super fed ferie som helt sikkert var nogle af de bedste dage i mit liv. Men også dejligt at være hjemme igen, specielt med en lækker kulør. På denne tur fik jeg også tankerne hen på, hvordan jeg nogensinde skal kunne forlade dette paradis??

Også lige til sidst, så gør det jo heller ikke noget at komme hjem til en kæmpe pakke med julegaver, fake sne, kalender lys og små nisser. Life is amazing <3 Ingen kommentarer:

Send en kommentar