7. februar 2013

NORDØST 2013

Er hjemvendt fra den bedste tur nogensinde. Omkring 8000 km, til omkring 11 forskellige byer i bus med de aller bedste udvekslingsstudenter fra: Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Mexico, USA, Japan, Taiwan, Holland, Frankrig, Indien og Ungarn.

Brasília:
Turen startede ud i Brasiliens hovedstad, og det var også her vi alle mødtes for første gang. Akavet øjeblikke og starten på nogle de bedste internationale venskaber.
Lençóis:
Countryside, med klipper, grotter og vandfald. Vi boede på det sødeste hotel med små farverige huse. Det var også i Lencóis jeg fik næsteblod helt op til 4 gange, og faldt ned fra et sten vandfald og endte ud med at ordentlig sort mærke på numsen. 


Maceió:
Så gik turen videre til Maceió. Her blev tiden mest brugt på lækre strand, så man kunne blive lækker brun, hæhæ.Natal/Pipa:
Boede i en lille by med hyggelig butikker kaldet Pipa. Vi besøgte storbyen Natal en af dagen, og her blev dagene endnu en gang brugt på de super lækre strande. Det var også her vi alle rigtig begyndte at lærer hinanden at kende :) Fortaleza:
Her fik vi kørt buggy-riiiide! Det var skide skægt, og hold nu fast jeg følte jeg var ved at blive slynget af i farten op til 1000 gange. Derudover blev den ene af dagene brugt på en super lækker strand!


Recife:

Fik desværre overhovedet ikke set Recife, da jeg blev alvorligt mad forgiftet dagen vi ankom der til, efter et besøg på en nordøst resturant. Lå hele 1. dagen på værelset og kastede op. Om aften blev de så nød til at sende mig på hospitalet hvor jeg blev lagt i drop, og måtte på stærk medicin. Næste dag lå jeg også hele dagen på værelset og kom dog med til karnevalet om aften. 

Salvador:
Så ankom vi til miiiiiin by efter en overnatning i Aracaju. Den 1. dag skulle vi på city-tour som jeg allerede havde været en del gange. Heldigvis skulle vi næste dag på båd tur ud til en af de øer jeg ikke havde besøgt, super hyggeligt :)

Porto Seguro:
Holdte min fødselsdag på stranden i Porto Seguro hvor der blev synget og sagt tillykke. Desværre blev der også taget 4 drenge i at drikke alkohol. De endte med at blive smidt hjem, hvilket var utroligt sørgeligt da 2 af dem var mine rigtig gode venner :( Vi så også Axé show, og hooooold da op! VELKOMMEN TIL BRASILIEN PIGER! ;-)
Rio de Janeiro:
Sidste by, og byen som vi alle havde ventet på. Da vi kom til byen var det overskyet og regnede, og det gjorte det desværre også næste dag da vi var på city-tour. Det klarede dog en smule op da vi tog pisterne op på to af de kæmpe bjerge, så vi fik da lidt udsigt. Næste dag var det stadig super overskyet, så vi blev kun på stranden i en time, og tog derefter videre til Samba/funk danseklasser. Bagefter skulle vi besøge statuen Jesus kristus. Det blev dog ikke de bedste billeder, da der altid hang en kæmpe sky over os. Dette var utrolig kort fortalt. Jeg vil prøve at lade billederne tale for sig selv, om hvor en helt fantastisk tur det har været. Udover disse dage brugte vi også dagene på at kører lange busture til de forskellige byer. 14 timer i bus, var pludselig ikke så slemt når man havde så mange mennesker til at holde sig ved selskab. Pt sidder jeg med følelsen af tomhed. Der blev sagt farvel til alle d. 6/2-13 og tårerene stod ned af kinderne på mig. Min kæmpe udvekslings familie som jeg har levet med i over en måned, dag ud og dag ind. Der var ikke ét tidspunk hvor jeg var alene. Mange vil ikke kunne forstå denne følelse, men jeg er helt sikker på at alle de fantastiske mennesker tog et lille stykke af mig med, og tanken om jeg ikke skal se laaaangt største delen af dem igen, giver mig tårer i øjnene. Den bedste tur i hele mit liv, uden tvivl. Tak for en helt fantastisk tur Nordøst budget 2013 (Dreamtrip - for det er delme dét vi er) <3


 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar