8. marts 2013

Saaaaaavner....

Valgte at lave et bette indlæg om hvad jeg egentlig går og savner rigtig meget herover i varmen, nu når jeg alligevel intet har at lave eller fortælle om pt.

omg omg omg, please send mig en stor fed dyne. Så er jeg ligeglad med hvor varmt der er!!!


Behøver jeg sige mere? Jeg savner dansk mad og slik <3


Tror det eller ej.. Jeg savner at lave lektier og faktisk lave noget effektivt. Føler mig lidt som en spand vand herover der bare lægger og bobler i timerne


Har allerede bedt Chris om at medbringe dette i lufthavnen. Gerne hendes mors specielle!


Lakrids <3 <3 <3


Dette kommer vel ikke som nogen overraskelse mere... Jomfru Ane Gade


Savner seriøst at rende rundt i 5 timer og shoppe i Aalborg.. I det hele taget savner jeg faktisk bare at have en masse penge at shoppe for. HahahaSne - Efter at have vandret rundt i 35 grader i 7 måneder, må jeg ærligt indrømme at jeg snart kunne bruge en ordentlig snebold kamp eller i det mindste gå en bette tur med min hund i den høje sne!

Godt nok er jeg kommet til "fodboldens land", men her spiller piger altså ikke fodbold. Derudover må jeg ærligt indrømme at jeg savner Rebild Syd møg meget!


Min bedstemors flæskesteg ville nu altså heller ikke være dårligt lige pt.


ÆDDIIIE! Har det største savn til denne bette skabning. Ville gøre alt for at jagte ham rundt i stuen.


TV3 og TV3+! Ser aldrig TV her Brasilien, og der er da virkelig ikke noget bedre end at lægge en hel søndag og se serier


En pose bland selv slik fra Brugsen ville altså heller ikke være helt tosset...

 

Som det nok kan ses, er det mest mad og slik jeg savner, hahah. Men det er jo også godt nok. Nu er det ikke sådan at jeg render rundt hver dag og savler over hvor meget jeg savner disse ting. (på nær min dyne og hund, hehe) Derudover kommer det vel heller ikke som nogle overraskelse at jeg savner min familie og venner rigtig meget! Det behøver jeg ikke engang at nævne for det ved de allerede! :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar